Σύστημα συνδιάσκεψης Polycom - Voicestation 500

Polycom Voicestation 500 - Audio Conference

Το Polycom VoiceStation 500 είναι ένα μικρό, τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth, συνεδριακό, ιδανικό για επιτραπέζιους υπολογιστές, γραφεία, και άλλα μικρά δωμάτια. Με μικρόφωνο με εμβέλεια έως επτά πόδια, το VoiceStation 500 είναι ιδανικό για μικρά συνέδρια με τρεις έως τέσσερις συμμετέχοντες.

Ο συμπαγής σχεδιασμός βιομηχανικού τύπου ταιριάζει καλά σε ένα γραφείο ή μικρό τραπέζι, καθιστώντας το μια πολύ καλή λύση για γραφεία. Το VoiceStation 500 παρέχει άριστη ποιότητα ήχου της Polycom σε προσιτή τιμή.Χρησιμοποιήστε το Bluetooth από το κινητό σας τηλέφωνο για να συνδεθείτε ασύρματα στο VoiceStation 500 ακόμη και από περιοχές χωρίς αναλογική τηλεφωνική γραμμή. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με ένα Bluetooth υπολογιστή για υψηλής ποιότητας, hands-free συνδιαλέξεις μέσω του Διαδικτύου. Εάν το κινητό τηλέφωνο ή ο υπολογιστής σας δεν έχει την δυνατότητα Bluetooth, απλά χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη θύρα 2,5 χιλιοστών για ενσύρματες συνδέσεις.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Συνδεσιμότητα Bluetooth - Απολαύστε υψηλής ποιότητας, hands-free κλήσεις από το κινητό σας τηλέφωνο ή το διαδίκτυο με το 2,5 mm βύσμα.
  • Ιδανικό για μικρά συνέδρια με τρεις έως τέσσερις συμμετέχοντες στο ίδιο δωμάτιο.
  • Πιο παραγωγικές κλήσεις -Άριστη ποιότητα ήχου που επιτρέπει την ταυτόχρονη ελεύθερης ροής συνομιλία.
  • Ρύθμιση που είναι τόσο εύκολη όσο και κάθε απλό τηλέφωνο χωρίς απαραίτητες τεχνικές γνώσεις.
  • Η δυνατότητα να συνδέσετε ένα ακουστικό για ιδιωτικές κλήσεις.
  • Η άριστη ποιότητα φωνής σε προσιτή τιμή.