Σύστημα συνδιάσκεψης Polycom - Soundstation IP 7000

Polycom Soundstation IP 7000 - Audio Conference

Καταπληκτική ποιότητα και σαφήνεια φωνής από το παγκοσμίως προηγμένο VOIP τηλέφωνο συνδιάσκεψης.
Το συνεδριακό τηλέφωνο Polycom SoundStation IP 7000 προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ισχυρές δυνατότητες για οργανισμούς που λειτουργούν με SIP παρόχους και πλατφόρμες VOIP. Ιδανικό για αίθουσες συνεδριάσεων, αμφιθέατρα και γραφεία.To SoundStation IP 7000 είναι το πιο προηγμένο και επεκτάσιμο συνεδριακό τηλέφωνο που αναπτύχθηκε ποτέ.
Συνδέστε δύο μονάδες ή προσθέστε προαιρετικά μικρόφωνα επέκτασης για να αυξήσουν την κάλυψη του δωμάτιου και τη λήψη φωνής. Συνδέστε το SoundStation IP 7000 σε ένα βίντεο Polycom HDX σύστημα τηλεδιάσκεψης για να δημιουργήσετε μια πλήρη και ολοκληρωμένη λύση συνδιάσκεψης και τηλεδιάσκεψης.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - Soundstation VOIP polycom

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - Soundstation VOIP polycom

  • Υψηλή λειτουργικότητα - συμβατό με ένα ευρύ φάσμα παρόχων SIP κλήσεων για άριστη ποιότητα φωνής και λειτουργιών, καθώς και απλούστευση στη διαχείρισή του.
  • Ευέλικτες επιλογές διαμόρφωσης - παρέχει multi-μονάδα σύνδεσης και επέκτασης με μικρόφωνα, και επισης με το Polycom HDX μπορει να καλύψει τις ανάγκες των πολλών διαφορετικών τύπων δωματίων
  • Polycom HD Voice - τεχνολογία software και hardware που μας δίνουν ζωντανή ηχητική διαύγεια, κάνοντας συνεδριακές σας κλήσεις πιο αποτελεσματικές και παραγωγικές Τεχνολογία Polycom Acoustic Clarity - προσφέρει την καλύτερη εμπειρία συνεδριακού τηλεφώνου χωρίς συμβιβασμούς