Λύσεις Παροχής Υπηρεσιών

Είτε επιθυμείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας με διαφοροποιημένες cloud-based υπηρεσίες, να διασπάσετε τα στεγανά του δικτύου σας μέσω του υπερ προγραμματισμού, είτε ενεργοποιήσετε premium υπηρεσίες για να επιτρέψετε ευκολότερες εισροές χρημάτων αλλά και συνδρομητών στην επιχειρήση σας, έχουμε μια λύση για εσάς. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το Collaboration, Networking, Cloud Managed, Security Services & Software.

Customization & Branding

Αντιπροσωπεύει την επωνυμία της εταιρείας σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με χαρακτηριστικά στα μέτρα σας και πλήρη integration.

Διαχείριση & Αναφορά

Προσαρμόστε την υποστήριξή σας ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες των τελικών χρηστών σας και να αποκτήσετε τη διορατικότητα που χρειάζεστε μέσω της παρακολούθησης και της αναφοράς.

Ασφάλεια

Παρέχετε ασφαλή υποστήριξη με βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και δέσμευση για ετήσιους ελέγχους ασφάλειας.

Ενσωμάτωση και API

Δημιουργήστε μια κεντρική διαδικασία υποστήριξης με API, SDK και άλλες ενοποιήσεις.

Video Support (Lens)

Δείτε τα προβλήματα μέσα από τα μάτια των άλλων χωρίς ποτέ να αφήσετε το τηλεφωνικό σας κέντρο ή το γραφείο σας.

Υποστήριξη για κινητά

Υποστηρίξτε περισσότερες συσκευές και εφαρμογές με την μεγαλύτερη κάλυψη συσκευών από οποιονδήποτε άλλο πάροχο απομακρυσμένης υποστήριξης.

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια συσκευή από οπουδήποτε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα ή λιγότερο, χωρίς προεγκατεστημένο λογισμικό.

Εξοπλισμός Video conferencing

Χρειάζεται τη σωστή τεχνολογία, στο σωστό χώρο συσκέψεων, για να συνδέσετε τις ομάδες σας, να επιταχύνετε την παραγωγικότητα και να επιτύχετε αποτελέσματα. Το GoToRoom σε συνδυασμό με το Dolby Voice είναι ένα ιδανικό πακέτο hardware και software, το οποίο εγγυάται την ομαλή έναρξη και την αποκορύφωση των συναντήσεων σας. Συνδεθείτε γρήγορα, μοιραστείτε περιεχόμενο άμεσα και γεφυρώστε την απόσταση σε όλη την υδρόγειο αβίαστα - όλα με το GoToRoom και το Dolby Voice.

Καταγραφή των Online Meeting

Φιλοξενείτε μιας σημαντική συνάντηση; Απλά κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφής. Το GoToMeeting ξεκινά αυτόματα την καταγραφή της οθόνης του παρουσιαστή της συνάντησης αλλά και τον ήχο του συμμετέχοντος. Δεν έχει σημασία αν μοιράζεστε ολόκληρη την οθόνη ή μια ενιαία εφαρμογή. Δεν έχει σημασία αν οι άνθρωποι μιλούν μέσω του υπολογιστή ή καλούν από το τηλέφωνό τους.

Mobile Conferencing

Εφόσον δεν διεξάγονται όλες οι εργασίες σας στο γραφείο, γιατί πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο για τις συνδιασκέψεις σας; Οι τυπικές υπηρεσίες web conferencing υποχρεώνουν τους συμμετέχοντες να παραμένουν προσκολλημένοι στους υπολογιστές τους, περιορίζοντας σοβαρά το εύρος των περιπτώσεων όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτές οι κλήσεις. Όταν η ομάδα σας χρειάζεται να συμμετάσχει σε μια κλήση, δεν θα έπρεπε να έχει σημασία αν είναι στη δουλειά, στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο.

elEL
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο