Υπηρεσίες για Mobility & Ασύρματα Δικτύα

Οι σημαντικές εφαρμογές μια επιχείρησης, δεν μπορούν να λειτουργήσουν με συνδέσεις που διακόπτονται ή καθυστερήσεις δεδομένων. Οι low-latency συνδέσεις θα επιτρέψουν τη δημιουργία πλήθους νέων υπηρεσιών που απαιτούν απρόσκοπτη και αξιόπιστη συνδεσιμότητα.

Μια σύνδεση στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Ως αξιόπιστος σύμβουλος, θα σας βοηθήσουμε να τα βγάλετε πέρα με τις ανάγκες του απαιτητικού δικτύου σας. Θα αξιολογήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που θα εγγυάται την επιτυχία, διατηρώντας ταυτόχρονα την ασφάλεια, σαν κορυφαία προτεραιότητα.

Αξιολογήστε, Προγραμματίστε, Επιτύχετε

Για να αποφύγετε τις παγίδες και να διατηρήσετε την επιχείρησή σας σε λειτουργία, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν χάρτη πορείας και μια στρατηγική που να ευθυγραμμίζεται με τους στόχους σας. Και με την ταχύτερη ανάπτυξη του Wi-Fi, θα έχετε περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία: την επιχείρησή σας. Με πρωτοποριακά εργαλεία, αποδεδειγμένες διαδικασίες και χρόνια ανάπτυξης ασύρματων δικτύων, θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε από την αρχή. Οι ειδικοί μας σας βοηθούν να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο και τη διαταραχή, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε προορατικά επιχειρηματικούς στόχους και να ενσωματώσετε με σιγουριά τη νέα τεχνολογία στο δίκτυό σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η Sophos Wireless συνδυάζει τη δύναμη της πλατφόρμας Sophos Central και τη μοναδική λειτουργικότητα Security Heartbeat ™. Παρακολουθεί και ενεργεί ανάλογα με την κατάσταση υγείας των συνδεδεμένων τελικών υπολογιστών και των χρηστών κινητής τηλεφωνίας, έτσι ώστε να μειώσει τον κίνδυνο για τα trusted Wi-Fi δίκτυα .

Το σύστημα UniFi® Enterprise Wi-Fi είναι μια επαγγελματική λύση access point, σχεδιασμένη για εύκολη ανάπτυξη και διαχείριση. Τα μοντέλα εσωτερικού χώρου UniFi Access Point (AP) έχουν κομψή σχεδίαση και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε πλακάκια οροφής ή τοίχους χρησιμοποιώντας το υλικό τοποθέτησης που περιλαμβάνεται.

Προσφέρουμε την ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες ασύρματης συνδεσιμότητας σας - ξεκινώντας από το οικιακό σας δίκτυο και φτάνοντας μέχρι το κέντρο λειτουργιών του ISP.

Τα access points της Cisco Meraki είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα εξαρτήματα και ρυθμίζονται προσεκτικά για την απρόσκοπτη εμπειρία των χρηστών. Το αποτέλεσμα αυτού είναι: ταχύτερες συνδέσεις, μεγαλύτερη χωρητικότητα σε αριθμό χρηστών, μεγαλύτερη κάλυψη και λιγότερες ανάγκη για υποστήριξη.

ΛΥΣΕΙΣ

API (Application Programming Interface)

Το Application Programming Interface (API) σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το τηλεφωνικό σας σύστημα και ως εκ τούτου μπορεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να εξετάσετε να έχει το επόμενο τηλεφωνικό σας σύστημα. Ένα API επιτρέπει σε έναν προγραμματιστή λογισμικού να επεκτείνει τη λειτουργικότητα του τηλεφωνικού σας συστήματος ενσωματώνοντάς το σε εφαρμογές τρίτων, όπως το λογισμικό CRM που χρησιμοποιείτε στην επιχείρηση σας, προγράμματα όπως το Salesforce ή το SugarCRM. Τελικά, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων, να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών σας και πραγματικά να εκμεταλευτείτε στο μέγιστο την επένδυση του τηλεφωνικού σας συστήματος.

BYOD (Φέρτε τη δική σας συσκευή)

Ο όρος BYOD έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο καυτές τάσεις και τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον τομέα της πληροφορικής. Ας υποθέσουμε ότι ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας σας είναι συνδεδεμένος με το iPhone του, αλλά πολλοί από τους μηχανικούς προτιμούν να χρησιμοποιούν τα Android τηλέφωνά τους, και όλοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση. Κανένα πρόβλημα! Οι ημέρες που χρειαζόταν να υπάρχει επιπλέον αποκλειστική εταιρική συσκευής έχουν λήξει.

Mobility

Tον όρο Mobility, τον χρησιμοποιούμε ευρέως όταν αναφερόμαστε στην ενσωμάτωση του σταθερού εσωτερικού αριθμού το γραφείου μας, στο κινητό μας τηλέφωνο. Αυτό δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία επικοινωνίας είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε στο δρόμο. Χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου, οι πελάτες μπορούν να σας καλέσουν στο γραφείο σας, στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο τηλέφωνο στο σπίτι ανάλογα με τον τρόπο καθορισμού των κανόνων κλήσης και των προτιμήσεων σας. Όταν καλείτε έναν πελάτη ή έναν προμηθευτή, ο αριθμός τηλεφώνου του γραφείου σας εμφανίζεται στο αναγνωριστικό του καλούντος, ανεξάρτητα από το τηλέφωνο από το οποίο καλείτε. Αυτό δημιουργεί αυτό που συνήθως αναφέρεται ως "ενοποιημένη" οπτική της επιχείρησής σας.

UCaaS (ενοποιημένες επικοινωνίες ως υπηρεσία)

Μια μέθοδος ανάπτυξης για την παράδοση UC σε οργανισμούς μέσω του Cloud. Παραδοσιακά, η UCaaS εξυπηρετεί κυρίως μικρότερες επιχειρήσεις που διαθέτουν μικρά ή καθόλου τμήματα πληροφορικής. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η UCaaS αρχίζει να υιοθετείται από μεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις. Το UCaaS θεωρείται από τα περισσότερα ως το μέλλον της τεχνολογίας των επικοινωνιών.

elEL
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο