Επαγγελματικές Υπηρεσίες σε θέματα Security

Ransomware, hackers, viruses, απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος ...

Cyberattacks

Οι Cyberattacks είναι κακές για τις επιχειρήσεις, αλλά η αποφυγή τους κάθε τι άλλο παρά απλή είναι. Οι λύσεις firewall μας παρέχουν ένα επίπεδο προστασίας από κακόβουλο λογισμικό και αμφισβητήσιμο περιεχόμενο για να προστατεύσουμε τα δεδομένα των επιχειρήσεων και των πελατών σας.

Διαχείριση ασφάλειας με firewall

Οι εργαζόμενοι μπορούν να σας αφήσουν ευάλωτους σε ιούς και κακόβουλα προγράμματα μέσω των email, της περιήγησης στο ίντερνετ καθώς και των download που μπορούν να προβούν. Η διαχείριση της ασφαλείας μέσω firewall ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο έκθεσης σε επικίνδυνα υλικά, σταματώντας ύποπτα μηνύματα, ύποπτους ιστότοπους και αρχεία πολύ πριν αυτά να αποτελέσουν απειλή για την ομάδα σας.

Συνεχή και Άμεση Ενημέρωση για τις απειλές ασφαλείας

Ένα τείχος προστασίας είναι τόσο καλό όσο και η τελευταία του ενημέρωση. Εφαρμόζουμε αναβαθμίσεις και ενημερωμένες εκδόσεις στο τείχος προστασίας αμέσως μόλις καταστούν διαθέσιμες, ενισχύοντας τα συστήματά σας καθώς δημιουργούνται συνεχώς νέες απειλές. Επίσης, η Pscom δοκιμάζει επίσης εξ' αποστάσεως τις λύσεις σας μετά την ανάπτυξη του firewall ώστε να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν άψογα. Σκεφθείτε μας σαν τον πανταχού παρών συνεργάτη σας στη μάχη κατά των απειλών κατά της ασφάλειας.
  • Αυτόματες ενημερώσεις
  • Compliance Management
  • Ελαχιστοποίηση του Downtime της επιχείρησης

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Τα προϊόντα μας σας επιτρέπουν να εξασφαλίζετε κάθε τελικό σημείο και χρήστη του δικτύου σας, από laptops εως virtual desktops και servers, και το διαδίκτυο έως το ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις κινητές συσκευές. Επιπλέον, η διασφάλιση αυτών των συσκευών καθίσταται δυνατή μέσω προϊόντων που προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Διασφαλίζουμε την ασφάλεια του δικτύου σας παρέχοντας το ένα πράγμα που κανένας άλλος δεν μπορεί: την Απλότητα.

ΛΥΣΕΙΣ

Ενεργή Αντιμετώπιση Επιθέσεων

Η Ενεργή Αντιμετώπιση Επιθέσεων προσφέρει την αποτροπή των επιθέσεων στα μηχανήματα, την προστασία από κλοπές στοιχείων πιστοποίησης και την ανίχνευση κακόβουλης κυκλοφορίας.

Managed Threat Response

Μια ελίτ ομάδα που ασχολείται με το κυνήγι απειλών και είναι εξειδικευμένοι στην άμεση απόκριση σε περίπτωση προβλήματος, εκτελούν στοχευμένες ενέργειες για λογαριασμό σας ώστε να εξουδετερώσουν ακόμη και τις πιο εξελιγμένες απειλές

Exploit Prevention

Αρνηθείτε την επιδρομή στους εισβολείς αποκλείοντας τα ελαττώματα και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τη διανομή κακόβουλου λογισμικού, κλοπής διαπιστευτηρίων και ανίχνευσης διαφυγής

Deep Learning Technology

Τεχνητή νοημοσύνη ενσωματωμένη στο Intercept X που ανιχνεύει τόσο γνωστό όσο και άγνωστο κακόβουλο λογισμικό χωρίς να βασίζεται σε υπογραφές.

Anti-ransomware

Η προστασία των αρχείων από Ransomeware, η αυτόματη ανάκτηση αρχείων και η ανάλυση συμπεριφοράς για να σταματήσουν τα ransomware και οι boot-record επιθέσεις,

Endpoint Detection and Response (EDR)

Αυτόματη ανίχνευση και ιεράρχηση πιθανών απειλών. Γρήγορα δείτε πού να εστιάσετε την προσοχή σας και να μάθετε ποιες συσκευές μπορεί να επηρεαστούν

elEL
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο