Επαγγελματικές Υπηρεσίες Υποστήριξης Πληροφορικής

Τι συμβαίνει όταν ένας server βρίσκεται εκτός λειτουργίας στο γραφείο σας; Ή ακόμα καλύτερα, τι γίνεται όταν ολόκληρο το δίκτυο αδυνατεί να λειτουργήσει;

Διαχείριση ανίχνευσης και απόκρισης

Αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, ανεξάρτητα από το ποια είναι η βασική σας δραστηριότητα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τεχνολογίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Καθώς όλο και περισσότερο εξαρτώνται από τεχνολογίες και συστήματα, οι αποτυχίες της τεχνολογίας πληροφορικής αρχίζουν να επηρεάζουν την ικανότητά μας να αναπτύσσουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μπορείτε να μας καλέσετε στη γραμμή υποστήριξης για να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την αιτία του προβλήματος. Αν αυτό δεν βοηθά έναν τεχνικό θα έρθει στην περιοχή για να δοκιμάσει τα πράγματα.

Διαχείριση Ενοποιημένων Επικοινωνιών (Unified Communications)

Χρησιμοποιήστε την προηγμένη τεχνολογία φωνής, βίντεο, μηνυμάτων, παρουσίασης και web conferencing, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Οι λειτουργίες που διαχειρίζονται επαγγελματικά, έχουν ως αποτέλεσμα να αυξήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τη συμμόρφωση. Τα τοπικά data centers που βρίσκονται διασκορπισμένα σε ολόκληρο τον κόσμο προσφέρουν υψηλή διαθεσιμότητα και βελτιωμένη εμπειρία τελικού χρήστη. Η Cloud-based αρχιτεκτονική μειώνει δραματικά το χρόνο ανάπτυξης νέων, καινοτόμων υπηρεσιών.

Ο χρόνος είναι χρήμα

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η τεχνολογία είναι δευτερεύουσα για τα θεμέλια της επιχείρηση σας, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι χωρίς αυτήν δεν θα μπορείτε να προχωρήσετε προς το μέλλον.
  • Managed it Services
  • Παρακολούθηση & Λειτουργίες Ασφάλειας Δικτύου
  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Monitoring IT συστημάτων
  • Προστασία από ιούς / κακόβουλα προγράμματα
  • Προστασία από spam
  • Ασφάλεια ασύρματου δικτύου
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες IT
  • Ανάλυση Προστασίας Δεδομένων

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ

Cloud-managed Switches

Αν έχετε μια μικρή ομάδα IT, τότε ένα cloud-managed switch μπορεί πραγματικά να απλοποιήσει τη διαχείριση του δικτύου σας. Θα αποκτήσετε ένα απλό user interface, multi-site full-stack management, και αυτόματες ενημερώσεις που εγκαθίστανται απευθείας στο switch.

On-premises switches

Ένα managed on-premises switch σας επιτρέπει να διαμορφώσετε και να παρακολουθείτε το τοπικό σας δίκτυο. Αν θέλετε να διασυνδέσετε δίκτυα, θα χρειαστείτε ένα managed switch επιπέδου δυνατοτήτων Layer 2 ή Layer 3.

elEL
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο