Cloud Professional Services

Με τη μεταβαλλόμενη δυναμική της αγοράς, οι οργανισμοί πρέπει να βρουν τρόπους να καινοτομούν σε έναν υβριδικό κόσμο πληροφορικής.

Οι υπηρεσίες μας Cloud Professional μπορούν να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε την αυτοματοποίηση σύννεφων, να αυξήσετε την αποδοτικότητα και να μειώσετε τον κίνδυνο και το κόστος. Προβαίνουμε σε μια προσέγγιση ουδέτερου από το cloud για να βοηθήσουμε στον προσδιορισμό του πιο ασφαλούς και βελτιστοποιημένου περιβάλλοντος cloud ειδικά για τις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες. Σας βοηθάμε να κατανοήσετε το περιβάλλον του cloud για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες cloud με έναν αποτελεσματικό και ευέλικτο τρόπο και να κερδίσετε τα οφέλη.

Τι μπορείτε να πάρετε από τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες cloud:

Διαβαθμίσεις Λύσεων
  • Εύκολη επέκταση ή μείωση του χώρου αποθήκευσης και των πόρων πληροφορικής ώστε να είναι ανάλογη της ζήτησης
Ασφάλεια
  • Πολλαπλά επίπεδα χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως firewall, cloud storage και έλεγχος 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να εξασφαλίστεί ότι τα δεδομένα σας δεν θα αλλοιώθούν ποτέ.
Προσιτό κόστος
  • Εξαλείψτε το ακριβό κόστος του hardware και της συντήρησης, ενώ πληρώστε μόνο για αυτό που χρησιμοποιείτε
Αξιοπιστία
  • Πάντα διαθέσιμη υποδομή πληροφορικής και δεδομένα με ελάχιστο downtime
Χαρακτηριστικά επαγγελματικού επιπέδου στην επιχείρηση σας
  • Προηγμένα συστήματα, υπηρεσίες και εφαρμογές, σε φιλικές προς τις μικρές επιχειρήσεις, τιμές.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οι επιχειρήσεις μπορεί να κινδυνεύουν να χάσουν σημαντικά στοιχεία και πληροφορίες. Τα χαμένα στοιχεία οδηγούν σε δαπανηρές διακοπές λειτουργίας, δυσαρέσκεια των πελατών, ρυθμιστικά πρόστιμα και απώλεια εσόδων. Ως αποτέλεσμα, οι επαγγελματίες ΙΤ πρέπει να πληρούν τις εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες. Πρέπει να διατηρήσετε την εταιρεία σε λειτουργία 24 ώρες την ημέρα. Το Acronis Cyber Backup παρέχει την προστασία δεδομένων που ανταποκρίνεται στις σημερινές απαιτήσεις. Διατηρεί την επιχείρησή σας σε λειτουργία, προστατεύοντας κάθε σύστημα εργασίας, με διαβαθμίσεις χωρίς περιορισμούς και εξοικονομώντας χρήματα.

Το Veeam Backup & Replication είναι μια εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που αναπτύχθηκε από την Veeam για virtual περιβάλλοντα που βασίζονται σε hypervisors VMware vSphere και Microsoft Hyper-V. Το λογισμικό παρέχει λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και αναπαραγωγής για virtual, φυσικούς servers και workstations καθώς και για οποιοδήποτε cloud-based σύστημα.

Η πλατφόρμα Google Cloud, η οποία προσφέρεται από την Google, είναι μια σουίτα υπηρεσιών cloud computing που λειτουργεί με την ίδια υποδομή που χρησιμοποιεί η Google για εσωτερικά προϊόντα τελικού χρήστη, όπως η Αναζήτηση Google και το YouTube.

Η Microsoft είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής υπηρεσιών cloud computing για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Επιλύστε τα προβλήματα της επιχείρησης σας με αποδεδειγμένους λειτουργικούς συνδυασμούς υπηρεσιών Azure και συναφών προϊόντων. Είτε ξεκινάτε πρώτη φορά στο cloud, είτε έχετε πολυετή εμπειρία ανάπτυξης εφαρμογών που βασίζονται σε cloud, θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε με δείγματα αρχιτεκτονικής, documentation και πόρους από τις συνεργασίες μας.

ΛΥΣΕΙΣ

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων της ομάδας σας

Διατηρείτε τα δεδομένα των ομάδων σας ασφαλή, δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας εγγράφων που είναι αποθηκευμένα σε τοποθεσίες SharePoint και OneDrive for Business. Εάν είναι απαραίτητο, μετακινήστε τα δεδομένα μεταξύ ομάδων ή δημιουργήστε νέες ομάδες από την αρχή σε έναν άλλο ιδιοκτήτη λογαριασμού Office 365 χρησιμοποιώντας τα αντίγραφα δεδομένων Exchange και SharePoint που έχουν δημιουργηθεί.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για το SharePoint Online και το OneDrive for Business

Δημιουργήστε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του SharePoint Online και του OneDrive for Business και επαναφέρετε τα εύκολα όταν είναι απαραίτητο. Προσθέστε ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας διασφαλίζοντας ολόκληρα site του SharePoint, sites ομάδων και προσωπικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε μεμονωμένα site OneDrive των χρηστών του Office 365.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των mailboxes του Office 365

Δημιουργήστε offline backup των αντιγράφων ασφαλείας των γραμματοκιβωτίων του Office 365 και αποθηκεύστε τα σε τοπικά storage της εταιρείας σας. Εκτελέστε αυτόματα incremental backup για να διατηρείτε τα αντίγραφα των γραμματοκιβωτίων των χρηστών ενημερωμένα. Αποθηκεύστε τα όσο χρειάζεστε και αποκαταστήστε τα εύκολα

Office 365 backup Software-as-a-Service

Με το Microsoft Office 365, η επιχείρησή σας μπορεί να λειτουργήσει οπουδήποτε και οποτεδήποτε, χωρίς να φιλοξενεί την υποδομή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, και προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο ελαχιστοποίησης του απαιτούμενου χώρου αποθήκευσης και συμβάλει στην απελευθέρωση πόρων του τμήματος πληροφορικής. Ενώ η Microsoft φιλοξενεί την υποδομή σας, αυτό δεν σας καθιστά λιγότερο υπεύθυνο για τη διατήρηση ενός αντιγράφου ασφαλείας των δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Συνεπώς, χρειάζεστε backup του Office 365!

Disaster-Recovery-as-a-Service

Δεδομένου ότι η επιχείρησή σας υιοθετεί μια στρατηγική multi-cloud, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) αποτελεί μέρος του σχεδίου σας - για να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα - και να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη των πελατών και η φήμη της εταιρείας σας. Η υπηρεσία Disaster-Recovery-as-a-Service (DRaaS) απευθύνεται σε επιχειρήσεις που χρειάζονται συνεχή uptime και failover σενάριο. Εάν είστε αποφασισμένοι να προστατεύσετε την επιχείρηση σας και τα δεδομένα της, το Disaster-Recovery-as-a-Service είναι δίχτυ ασφαλείας χωρίς σύγκριση.

elEL
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο