Τηλεφωνικό κέντρο Samsung 7400 | Τηλεφωνικά κέντρα Samsung

Τηλεφωνικό κέντρο Samsung 7400

Τηλεφωνικό κέντρο Samsung 7400

Όλα τα παραπάνω προσφέρονται σε μία οικονομική, αλλά παράλληλα αποτελεσματική πλατφόρμα. Eίναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει μοντέρνα μορφή επικοινωνίας / μετάδοση φωνής και δεδομένων/ ενσύρματα ή και ασύρματα βασιζόμενο σε ολοκληρωμένη IP πλατφόρμα.

Δύναται να υποστηρίξει έως 480 χρήστες (σύνθεση 3 ερμαρίων) ενώ είναι συμβατό με αναλογικές, ψηφιακές ή SIP γραμμές. Καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης μέσω της μοντέρνας και ανοικτής αρχιτεκτονικής και των επιπλέον δυνατοτήτων που παρέχουν τα modules που εγκαθίστανται στα 12 slots που διαθέτει ανά ερμάριο (max 3 ερμάρια). Είναι 19 inc rack mountable, με RJ45 θύρες, έτοιμο να υποστηρίξει τοπολογία έως και 1000 sites. Οι συσκευές, οι κάρτες και τα modules που χρησιμοποιούνται στο OfficeServ 7400 είναι συμβατά και στα συστήματα 7200S, 7200, 7100, πετυχαίνοντας προστασία στην αρχική επένδυση.
Τα τηλεφωνικά κέντρα SAMSUNG της σειράς OfficeServ 7000 μεγαλώνουν όσο και η επιχείρησή σας.


Τηλεφωνικό κέντρο για ξενοδοχεία

Τηλεφωνικό κέντρο για ξενοδοχεία

Τα τηλεφωνικά κέντρα Samsung Officeserv σε συνδυασμό με το ξενοδοχειακό πρόγραμμα “Spa hospitality” είναι ιδανικά για να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα σε μικρά ξενοδοχεία ή συνδυαστικά σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς μπορούν να προσαρμοστούν σε νέα ή προϋπάρχοντα συστήματα ή voice mail.

Δυνατότητες που παρέχουν:

  1. Δυνατότητα express check-in
  2. Θυρίδες μηνυμάτων σε όλα τα δωμάτια, οι οποίες διαγράφονται σε κάθε check out.
  3. Συγχρονισμός check-in & check out με το όνομα του πελάτη, προπληρωμένες υπηρεσίες διαμονής και επικοινωνίας, αλλά και διαγραφή των στοιχείων και προτιμήσεών του σε κάθε check out.
  4. Ενεργοποίηση κλήσεων αφύπνισης που ελέγχονται είτε από την τηλεφωνήτρια είτε από τον πελάτη.
  5. Δυνατότητα ένδειξης εισερχόμενου μηνύματος στα τηλέφωνα.
  6. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση επικοινωνίας μεταξύ δωματίων.
  7. Δυνατότητα προσδιορισμού κατάστασης δωματίου, όπως «ελεύθερο», «μην ενοχλείτε» κλπ
Mobile VoIP FMC

Mobile VoIP FMC

Mobile VoIP Application

Mobile VoIP Application

Mobile VoIP Call

Mobile VoIP Call