Τηλεφωνικό κέντρο NEC SV8100 | VOIP Τηλεφωνικο κεντρο

Τηλεφωνικό κέντρο Nec SV8100

Τηλεφωνικό κέντρο Nec SV8100

Η επεκτασιμότητά του είναι τέτοια που του επιτρέπει να λειτουργεί σε οποιοδήποτε επίπεδο, από ένα τεχνολογικά κορυφαίο τηλεφωνικό κέντρο, μέχρι μια προηγμένη πλατφόρμα ενοποιημένων επικοινωνιών. Το NEC SV 8100 ενοποιεί τις επικοινωνίες σας, παρέχοντας στους υπαλλήλους σας μια λύση που τους επιτρέπει να χειρίζονται όλες τις επαγγελματικές τους επικοινωνίες στη συσκευή της επιλογής τους: φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, τηλέφωνο γραφείου ή τηλέφωνο σπιτιού–χρησιμοποιώντας καλωδιακή, ασύρματη ή ευρυζωνική σύνδεση.

Το UNIVERGE SV8100 είναι μια μοναδική λύση επικοινωνίας IP για οποιαδήποτε μικρή ή/και μεσαία επιχείρηση σήμερα–είτε έχετε 5, 25 ή πάνω από 500 υπαλλήλους… είτε ξεκινάτε τώρα είτε έχετε ήδη μια πορεία στο χώρο σας… είτε έχετε μόνο ένα γραφείο ή πολλά καταστήματα.


NEC SV8100

NEC SV8100

Δωρεάν επεκτάσεις φορητότητας Λειτουργικότητα συστήματος απευθείας στο κινητό σας. Η δυνατότητα επέκτασης για κινητά του SV8100 είναι σαν βρίσκεστε μέσα όταν βρίσκεστε έξω. Μεταχειριστείτε το κινητό σας σαν σταθερό τηλέφωνο και απολαύστε δυνατότητες συστήματος ενώ μετακινείστε. Και το καλύτερο είναι ότι η λειτουργικότητα επεκτάσεων φορητότητας παρέχεται με το SV8100 χωρίς επιπλέον κόστος!

Προσαρμόσιμα τερματικά και φορητές συσκευές Τα τερματικά και οι φορητές συσκευές UNIVERGE® SV8100 δε συγκρίνονται με καμιά άλλη συσκευή. Χάρη στην αρθρωτή τους κατασκευή, μπορείτε να τα ανασυναρμολογήσετε και να τους αλλάξετε τη σχεδίαση ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Μπορείτε κατόπιν να τα αναβαθμίσετε χωρίς να χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε – κι έτσι προστατεύουν την επένδυσή σας.


Bannersv8100

Bannersv8100

Εύχρηστη διαχείριση κλήσεων Επαγγελματική διαχείριση σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή MyCalls. Η εφαρμογή MyCalls σάς παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε κάθε πτυχή της δραστηριότητας και απόδοσης των κλήσεων.

Πραγματική επαγγελματική κινητικότητα Η σειρά SV8100 των συστημάτων IP DECT παρέχει έναν πιο ευέλικτο τρόπο εργασίας. Η πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του συστήματος επιτρέπει στους υπαλλήλους να είναι πιο προσβάσιμοι, πιο γρήγορα.