Τηλεφωνικό κέντρο NEC SL1000 | VOIP Τηλεφωνικο κεντρο

Τηλεφωνικό κέντρο Nec SL1000

Το Τηλεφωνικό κέντρο NEC SL1000 στην πιο απλή και οικονομική μορφή του διαθέτει 4 γραμμές PSTN και 8 εσωτερικές θέσεις, ενώ επεκτείνεται μέχρι 48 PSTN γραμμές, 36 ISDN γραμμές, 16 SIP κανάλια, 128 εσωτερικές θέσεις και 16 IP εσωτερικά. Έχει ενσωματωμένη θύρα LAN για προγραμματισμό από υπολογιστή και εκτύπωση των κλήσεων (SMDR), 1 ενσωματωμένο κανάλι προαπάντησης με δυνατότητα 4 διαφορετικών μηνυμάτων, ενσωματωμένο ρελέ για άνοιγμα πόρτας, θυροτηλέφωνα που συνδέονται σε θύρες εσωτερικών.

Το κινητό τηλέφωνο μπορεί να οριστεί σαν προέκταση του γραφείου σας και όταν ο χρήστης δεν βρίσκεται στον χώρο εργασίας, καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας οπουδήποτε και αν βρίσκεται.


Μια εξαιρετικα συμφερουσα λύση

Μια εξαιρετικα συμφερουσα λύση

Με την πολύ καλή τιμή του, το σύστημα αυτό είναι εξαιρετικά συμφέρον οικονομικά. Το κινητό τηλέφωνο μπορεί να οριστεί σαν τηλεφωνητής όταν ο χρήστης δεν βρίσκεται στον χώρο εργασίας του, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των όλο και πιο κινητικών εργαζομένων. Έχοντας πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως η αναγνώριση κλήσης, η εκτροπή κλήσης και το φωνητικό ταχυδρομείο, είναι σαν να είναι κανείς στο γραφείο, είτε ταξιδεύει, είτε έχει κολλήσει στην κυκλοφορία.


Φιλικοτερο προς το περιβαλλον

Φιλικοτερο προς το περιβαλλον

Το Τηλεφωνικό κέντρο SL1000 καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από προηγούμενα μοντέλα και διαθέτει την επιλογή του αυτόματου standby όταν το γραφείο είναι κλειστό, ελαχιστοποιώντας έτσι τις δαπάνες για ηλεκτρικό ρεύμα.

Χαρακτηριστικά:
Μέγιστος αριθμός εσωτερικών: 128
Μέγιστος αριθμός PSTN γραμμών: 48
Μέγιστος αριθμός ISDN γραμμών: 36