• Τηλεφωνικές Συσκευές Samsung

    Τηλεφωνικές Συσκευές Samsung

    Μια μεγάλη ποικιλία από εργονομικά σχεδιασμένα τερματικά.
    Τηλεφωνικές συσκευές Samsung κατάλληλα για χρήση στο γραφείο ή στο σπίτι.

Τηλεφωνικές Συσκευές SAMSUNG

 

Τηλεφωνικες συσκευες Samsung

Με πραγματική σύγκλιση των δεδομένων και φωνής, μπορείτε τώρα να μείνετε σε επαφή όπου κι αν είστε. Οι Τηλεφωνικές συσκευές Samsung (μια μεγάλη ποικιλία από εργονομικά σχεδιασμένα τερματικά), κατάλληλα για χρήση στο γραφείο ή στο σπίτι.

Κομψά και εύκολα στη χρήση, κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της λειτουργικότητας των συστημάτων - και να δώσει στους χρήστες το κατάλληλο σύνολο χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και τα επίπεδα πρόσβασης για τις ατομικές τους ανάγκες. Είτε αυτό είναι ένα απλό τηλέφωνο ή ένα πλήρως εξοπλισμένο με οθόνη LCD και προγραμματιζόμενες λειτουργίες.


Ευελιξια Επεκταση

Ευελιξια Επεκταση

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η Samsung θα είναι στην αιχμή της επανάστασης, διατηρώντας την επιχείρησή σας μπροστά από το παιχνίδι.

Η σειρά OfficeServ 7000 series παρέχει τη συνεχή ευελιξία για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μελλοντικών κινήσεων επέκτασης, καθώς και αλλαγές. Προσθήκη περισσότερων τηλεφώνων ή μετακίνηση θέσεων είναι όλα εύκολα και γρήγορα εάν η θέση είναι στο γραφείο, ή σε άλλο γραφείο μακριά, ή κατά τη διάρκεια της εργασίας από το σπίτι.


Η καινοτομία στην επιφάνεια εργασίας

Η καινοτομία στην επιφάνεια εργασίας

Με την ενσωμάτωση της τεχνολογία state-of-the-art της Samsung communication στις συσκευές της σειράς 5000, η επιφάνεια εργασίας σας μπορεί τώρα να γίνει μια πολυλειτουργική, σύγκλιση εργασίας. Η εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών της Samsung μπορεί να ενώσει επικοινωνίες εντός οποιουδήποτε οργανισμού, παρέχοντας μια κοινή εμφάνιση και αίσθηση σε κάθε τερματικό.