• Τηλεφωνικές Συσκευές Nec

    Τηλεφωνικές Συσκευές Nec

    Η NEC προσφέρει ένα ευρύ φάσμα
    τηλεφωνικών συσκευών και εφαρμογών που βοηθούν τις επιχειρήσεις στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Τηλεφωνικές Συσκευές NEC

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ NEC

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ NEC

Τα επιτραπέζια ψηφιακά τερματικά UNIVERGE παρέχουν λειτουργίες και δυνατότητες εξαιρετικής μορφής και ποιότητας, ενώ παρέχουν στις επιχειρήσεις τα μέσα για να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες τους. Αυτά τα τερματικά, τα οποία είναι ένα σημαντικό μέρος της αρχιτεκτονικής UNIVERGE360 της NEC, αποτελούν εξαιρετική επένδυση και μπορείτε να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Με τη φιλική, εργονομική τους σχεδίαση, με μεγάλη ποικιλία μοντέλων που μπορείτε να επιλέξετε και μια σειρά διασυνδέσεων και επιλογών, επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιήσουν πλήρως τη δύναμη της επικοινωνιακής πλατφόρμας UNIVERGE.


VOIP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ NEC

VOIP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ NEC

Τα επιτραπέζια τερματικά VOIP της σειράς UNIVERGE της NEC παρέχουν όλα τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα των παραδοσιακών τηλεφώνων με την απρόσκοπτη ενοποίηση των προηγμένων εφαρμογών VOIP.

Η ενοποίηση φωνής και δεδομένων δεν περιορίζεται πλέον στο δίκτυο ή στον επιτραπέζιο υπολογιστή. Τώρα βρίσκεται στα χέρια του τελικού χρήστη, παρέχοντας επικοινωνίες βασισμένες σε ρόλους, στα πλαίσια της αρχιτεκτονικής του UNIVERGE 360 της NEC.


SOFTPHONE NEC

SOFTPHONE NEC

Στο σημερινό επαγγελματικό περιβάλλον, αυξάνεται η ανάγκη για ευέλικτες λύσεις επικοινωνίας. Οι απομακρυσμένοι ή μετακινούμενοι χρήστες συχνά χρειάζονται πρόσβαση σε εργαλεία επικοινωνίας όταν δεν βρίσκονται στο γραφείο τους.

Η προηγμένη λύση εικονικού τηλεφώνου της NEC για τη σειρά UNIVERGE SV8000, το Softphone SP30, σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για να πραγματοποιείτε κλήσεις ομιλίας με άλλους χρήστες.


DECT ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ NEC

DECT ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ NEC

Όλες οι φορητές συσκευές DECT μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υποδομές DECT ή IP DECT. Παρέχουν εξαιρετική κινητή επικοινωνία φωνής: πεντακάθαρη ομιλία, ηχείο και υποστήριξη hands-free, seamless απρόσκοπτη μετάβαση και περιαγωγή, υψηλή ασφάλεια με έλεγχο ταυτότητας DECT και απόλυτη ενσωμάτωση σε πλατφόρμα επικοινωνίας. Όλες οι φορητές συσκευές έχουν καλαίσθητη σχεδίαση και είναι εύκολες στη χρήση.