ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης - CCTV

Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης - CCTV

Η Pscom Ασφάλεια και Επικοινωνία αναλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης – καμερών ασφαλείας (CCTV) για την προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως ασύρματες κάμερες, box κάμερες, IP κάμερες, κινητές κάμερες, συστήματα ασφαλείας 4, 8, 16 ή 32 καναλιών με την δυνατότητα ελέγχου των καμερών μέσο iPhone, Android ή ακόμα και στο BlackBerry κινητό σας.

Τα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης μπορεί να παράγει εικόνες ή ηχογραφήσεις για επιτήρηση ή καταγραφή.

Τα συστήματα ασφαλείας αποτελούνται από καταγραφικό (DVR, Digital video recorder ή NVR, Network video recorder) το οποίο μπορεί να είναι μια έτοιμη μονάδα καταγραφής με 4,8,16 ή 32 εισόδους καταγραφής ή από κάρτες καταγραφής, οι οποίες ενσωματώνονται σε Υ/Η, με τις αντίστοιχες εισόδους ή και περισσότερες.


Αναλογικές κάμερες - IP κάμερες

Αναλογικές κάμερες - IP κάμερες

Τις κάμερες οι οποίες μπορεί να είναι αναλογικές (κάμερες εσωτερικού χώρου, dome κάμερες, κάμερες εξωτερικού χώρου με πρωτόκολλο προστασίας ip66 ή box κάμερες που περιβάλλονται από κάλυμμα με το ίδιο πρωτόκολλο προστασίας) ή IP κάμερες με έξοδο διασύνδεσης Ethernet. (IP κάμερες, δικτυακές κάμερες, αναλογικές ή ψηφιακές βιντεοκάμερες με ενσωματωμένο διακομιστή με διεύθυνση IP για μεταφορά βίντεο και ήχου).

Για την διασύνδεση των προαναφερομένων χρησιμοποιούμε 2 είδη καλωδίου ή ασύρματα. Ο πρώτος τύπος καλωδίου είναι το RJ59 ή αλλιώς ομοαξονικό καλώδιο με ή χωρίς τροφοδοσία, χρησιμοποιείται μόνο για τις αναλογικές κάμερες. Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσω καλωδίου UTP και χρησιμοποιείται για τις IP κάμερες ή ακόμα και για τις αναλογικές για μεγαλύτερες αποστάσεις μέσω ενός μετατροπέα Balloon.