ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Τηλεφωνικές Συσκευές

Tηλεφωνικές συσκευές ξενοδοχειων, εταιρειών, για τηλεφωνικά κέντρα


Τηλεφωνικες συσκευες Cetis

Τηλεφωνικες συσκευες Cetis

Η Cetis είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεφωνικών συσκευών όπως: Teledex®, TeleMatrix® και Scitec® τηλεφωνικές συσκευές για ξενοδοχεία καθώς και ενσύρματες και ασύρματες συσκευές access points υψηλής ταχύτητας.
Η Cetis είναι πιστοποιημένη με ISO-9001, RoHS και WEEE-certified. Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες στην Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα, τηλεφωνικές συσκευές όπως: M Series, E Series, I Series (αντικατέστησαν τις Teledex iPhone), Opal Series, Diamond Series, Nugget Series, 9600 Series, 3300 Series, 3100 Series, and Aegis Series προτιμώνται ή έχουν εγκριθεί από όλες τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ή αλυσίδες σε όλο τον κόσμο.

Τηλεφωνικες συσκευες Cetis


Τηλεφωνικες συσκευες Cisco

Τηλεφωνικες συσκευες Cisco

Τώρα είναι πιο εύκολη από ποτέ η δημιουργία ενός τηλεφωνικού συστήματος με χρήση Internet.
Οι λύσεις Cisco Small Business IP Phones είναι σχεδιασμένες να καλύπτουν τις τρέχουσες ανάγκες σας και να προσαρμόζονται στις μελλοντικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας, καθώς θα αναπτύσσεται.

Τηλεφωνικες συσκευες Cisco


Τηλεφωνικες συσκευες Nec

Τηλεφωνικες συσκευες Nec

Η NEC προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τηλεφωνικών συσκευών και εφαρμογών που βοηθούν τις επιχειρήσεις στην αύξηση της παραγωγικότητας. Η σειρά UNIVERGE με desktop phones, in-building wireless systems, και softphones βοηθούν τους εργαζόμενους ώστε να έχουν γρήγορα και αξιόπιστα πρόσβαση στα εργαλεία και τις πληροφορίες απ’ οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Οι πολλές επιλογές και τα προηγμένα χαρακτηριστικά των τηλεφωνικών συσκευών NEC παρέχουν στις επιχειρήσεις ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο της επικοινωνίας.

Τηλεφωνικες συσκευες Nec


Τηλεφωνικες συσκευες Polycom

Τηλεφωνικες συσκευες Polycom

Οι Τηλεφωνικες συσκευες Polycom ενοποιούν τις επικοινωνίες φωνής, βίντεο, και εφαρμογών για κάθε χρήστη.

Νιώστε την ευκολία των διεπαφών του χρήστη. Επωφεληθείτε από τη φωνή αιχμής και την βίντεο τεχνολογία. Αποκτήστε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία τηλεφωνικών συσκευών. Η Polycom έχει σχεδιάσει Desktop λύσεις φωνής για τη βελτίωση της παραγωγικότητας σε κρίσιμες επιχειρηματικές συναλλαγές.

Τηλεφωνικες συσκευες Polycom


Τηλεφωνικες συσκευες Samsung

Τηλεφωνικες συσκευες Samsung

Οι Τηλεφωνικες συσκευες Samsung (μια μεγάλη ποικιλία από εργονομικά σχεδιασμένο τερματικά), κατάλληλα για χρήση στο γραφείο ή στο σπίτι.

Κομψά και εύκολα στη χρήση, κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της λειτουργικότητας των συστημάτων – και να δώσει στους χρήστες το κατάλληλο σύνολο χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και τα επίπεδα πρόσβασης για τις ατομικές τους ανάγκες.

Τηλεφωνικες συσκευες Samsung


Τηλεφωνικες συσκευες Snom

Τηλεφωνικες συσκευες Snom

Η εταιρεία SNOM Technology αναπτύσσει και κατασκευάζει τηλεφωνικές συσκευές VΟIP η οποίες βασίζονται σε ανοιχτό πρότυπο. Οι Τηλεφωνικες συσκευες SNOM μπορούν να λειτουργήσουν με ένα μεγάλο αριθμό συμβατών τηλεφωνικών κέντρων VOIP PBX που υποστηρίζουν το SIP (Session Initiation Protocol), δίνοντας στους πελάτες μια μεγάλη επιλογή για τα συστήματα επικοινωνίας της επιχείρησης.