ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Συστήματα Συνδιάσκεψης

Συστήματα Συνδιάσκεψης

Η τηλεδιάσκεψη (video conference) ή συνδιάσκεψη (audio conference) είναι συστήματα συνεδρίασης που επιτρέπουν σε δύο ή περισσότερα μέρη να αλληλεπιδράσουν μέσω της διπλής κατεύθυνσης τηλεοπτικών ή ακουστικών μεταδόσεων.

Audio Conference - Συνδιασκεψη

Audio Conference – Συνδιασκεψη

Η επικοινωνία είναι η βάση για τη διάχυση της πληροφορίας. Είτε επικοινωνείτε με συναδέλφους, πελάτες ή προμηθευτές στόχος σας είναι να εστιάζετε στο μήνυμα και όχι στην τεχνολογία. Οι συσκευές audio conference που σας προσφέρουμε (ενσύρματες, ασύρματες & IP) σας επιτρέπουν να παραμένετε συνδεδεμένοι και παραγαγωγικοί, αποτελόντας την πλέον αξιόπιστη λύση για μικρές και μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων.

Εύκολες στη χρήση, εξασφαλίζουν την ταυτόχρονη συνομιλία διπλής κατεύθυνσης με άριστη ακουστικότητα και ποιότητα φωνής. Συνδέονται σε οποιοδήποτε τηλεφωνικό κέντρο στην θέση ενός αναλογικού εσωτερικού ενώ παρέχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων από κινητό τηλέφωνο ή Η/Υ.

Συνδιάσκεψη Polycom

Video conference - Τηλεδιασκεψη

Video conference – Τηλεδιασκεψη

Η τηλεδιάσκεψη (Video conference) παρέχει τη δυνατότητα της σύγχρονης (σε πραγματικό χρόνο) επικοινωνίας μεταξύ ατόμων που βρίσκονται σε δύο ή περισσότερους απομακρυσμένους μεταξύ τους χώρους.
.Η επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων περιλαμβάνει την ανταλλαγή βίντεο, ήχου και δεδομένων, παρέχοντας τη δυνατότητα πλήρους αλληλεπίδρασης και προσομοιώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την επικοινωνία όπως αυτή γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο.

Καλέστε μας στο 2107563001 να σας προτείνουμε την πιο αποδοτική και συμφέρουσα λύση για την επιχείρησή σας.

Polycom Conference